Oud nieuws

Juni 2018

Met enige trots kunnen we melden dat de transitie naar IATF 16949 goed is verlopen en we wederom gecertificeerd zijn. Zo ook onze zusterbedrijven (VDM sro en Kerbos) voor ISO9001: 2015.

Daarnaast is de groep uitgebreid met een zusterbedrijf VDM Tubeforming Technology GmbH, check hun website voor de mogelijkheden.

Als laatste is deze maand de capaciteitsuitbreiding in de draaiafdeling vergroot door het operationeel worden van een geautomatiseerde productiecel. Aanvoer vindt plaats d.m.v. een stafaanvoer en afvoer d.m.v. een robot.

Oktober 2017

De zomervakantie ligt al weer ver achter ons. Als gevolg van een flinke groei zijn we op zoek naar 2 nieuwe medewerkers. Voor informatie verwijzen we naar onze vacaturepagina.

Juli 2017

De zomervakantie staat voor de deur. Het groot onderhoud is bijna gereed en dan kunnen we met een gerust hart op vakantie. Diverse mijlpalen zijn bereikt in het eerste half jaar: Flink meer werk van diverse nieuwe klanten, ons team is wederom uitgebreid, de Lloyds ISO TS 16949 audit is met goed gevolg afgerond (net als bij onze zusterbedrijven VDM sro en Kerbos fijnmetaal bewerking) en de prestaties zijn nog steeds zoals van VDM verwacht mag worden. Wij gaan dus tevreden genieten van 3 weken rust.

Dat betekent dat van maandag 24 juli t/m vrijdag 11 augustus wij gesloten zijn en mail- en telefoonresponse gelimiteerd is. Wij wensen iedereen bij deze ook een fijne vakantie!

Januari 2017

Het nieuwe jaar is begonnen en we kijken vol goede moed uit naar wat komen gaat in 2017. Voor VDM zal dit een jaar worden met een feestelijk randje, we bestaan namelijk 50 jaar en dat wordt natuurlijk gevierd.

De positieve prestaties van 2016 willen we op z’n minst evenaren maar het streven is verbeteren… Ons team is op volle kracht dus hier gaan we hard aan werken!

Augustus 2016

De zomervakantie zit er alweer op en we zijn weer vol in productie. Met enige trots kunnen we melden dat we lid zijn geworden van de AIAG (Automotive Industrie Action Group). Klik hier voor het certificaat.

Daarnaast is VDM nu ook aangemeld bij het IMDS (International Material Data System) zodat we ook op deze manier onze klanten kunnen bedienen.

Juli 2016

  • Maintenance 3
  • Maintenance 2
  • Maintenance 1

De zomervakantie staat voor de deur. Als het groot onderhoud achter de rug is kunnen we met een gerust hart op vakantie. Diverse mijlpalen zijn bereikt in het eerste half jaar: De nieuwe CMZ met Robojob is in productie gegaan, ons team is uitgebreid, de Lloyds ISO TS 16949 audit is met goed gevolg afgerond (net als bij onze zusterbedrijven VDM sro en Kerbos fijnmetaal bewerking) en de prestaties zijn nog steeds zoals van VDM verwacht mag worden. Wij gaan dus tevreden genieten van 3 weken rust.

Dat betekent dat van maandag 25 juli t/m vrijdag 12 augustus wij gesloten zijn en mail- en telefoonresponse gelimiteerd is. Wij wensen iedereen bij deze ook een fijne vakantie!

April 2016

  • 20160415_121044
  • 20160415_140928
  • CMZ installation

Recent heeft VDM geïnvesteerd in een nieuwe CMZ draaibank met RoboJob automatisering. Vandaag is de installatie van de nieuwe CMZ draaibank begonnen (zie foto’s). Over een paar weken zal de automatisering erbij komen waarmee we dan onze capaciteit verder uitgebreid hebben om te voldoen aan de stijgende vraag van onze klanten.

Daarnaast hebben we een (DMC/DMX) stickermachine en een markeermachine aangeschaft om producten te kunnen voorzien van de gewenste identificering en markering.

December 2015

Het einde van een dynamisch en positief jaar is in zicht. De laatste loodjes voordat de feestdagen beginnen. Gedurende de feestdagen zelf zijn wij gesloten vanaf woensdag 23 december tot en met vrijdag 1 januari. Mail- en telefoonresponse is dan gelimiteerd. Wij wensen iedereen een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar!

Juni 2015

Lloyds ISO TS16949 en ISO9001 hercertificeringsaudit met positief resultaat afgerond.

Ons team is aangevuld met een nieuwe logistiek medewerker waardoor VDM garant kan blijven staan voor correcte leveringen; De juiste delen in de juiste aantallen, op tijd!

Mei 2015

Zusterbedrijf VDM sro heeft de hercertificeringsaudit van ISO9001: 2008 met goed resultaat afgerond.

April 2015

Voor versterking van ons team zijn we op zoek naar een nieuwe logistieke medewerker. Heb je interesse stuur dan een mailtje of bel ons. Zie voor meer informatie de vacaturepagina. Zusterbedrijf Kerbos heeft de hercertificering van ISO9001: 2008 met goed resultaat afgerond.

December 2014

Gedurende de feestdagen zijn wij gesloten tot en met vrijdag 2 januari. Mail- en telefoonresponse is dan gelimiteerd. Uiteraard wensen wij iedereen een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar!

September 2014

Betere herkenbaarheid door de nieuwe gevelreclame bij zowel VDM BV in Geldrop als bij Kerbos Fijnmetaal bewerking in Son.

Augustus 2014

Aanschaf nieuwe 3D meetmachine bij Kerbos Fijnmetaal bewerking in Son. De Hexagon (DEA) Global Silver Classic zal begin oktober geïnstalleerd worden.

In het kader van het lopend 5S project, lijnen “getrokken” zodat de looppaden duidelijk herkenbaar zijn.

Juli 2014

Van 28 juli tot 15 augustus hebben wij zomervakantie. Mail- en telefoonresponse is dan gelimiteerd.

Juni 2014

Lancering website

Lloyds ISO TS16949 en ISO9001 audit met positief resultaat afgerond.